РЕЛЕ ЗА АСИМЕТРИЈА И КОНТРОЛА НА ФАЗИ СО ГРАНИЦИ, 1f,1NO/NC ,CP -710, F&F

1.813 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-16A(AC-1,240V AC ) ;
НОМИНАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-
ПОДДЕСИВА ДОЛНА ГРАНИЦА(150-210 V AC);
ПОДДЕСИВА ГОРНА ГРАНИЦА(230-260 V AC);
НОМИНАЛЕН НАПОН НА ШПУЛНАТА-(50-450) V AC/DC;
РАЕГИРА НА:ПАД ИЛИ ПОРАСТ НА НАПОНОТ НАД ЗАДАДЕНОТО;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-1P;
БРОЈ НА КОНТАКТИ-1 CO;
ДИМЕНЗИЈА-1 МОДУЛ;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(0,5-2,5)mm2.

104024 Brand: