РЕЛЕ ЗА АСИМЕТРИЈА И КОНТРОЛА НА ФАЗИ СО ГРАНИЦИ, 3f,2NO/NC ,CKF -318, F&F

2.832 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-10A(AC-1,240V AC ) ;
НОМИНАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-3X400 V AC;
АСИМЕТРИЈА-ПОДДЕСИВА (20-80)V AC;
РАЕГИРА НА:АСИМЕТРИЈА НА НАПОНОТ ИЛИ ФАЗИТЕ,
НАСОКАТА НА ВРТЕЊЕ;НЕДОСТАТОК НА ФАЗА;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-3P;
БРОЈ НА КОНТАКТИ-2 CO;
ДИМЕНЗИЈА-1 МОДУЛ;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(0,5-2,5)mm2.

104026 Brand: