РЕЛЕ ЗВЕЗДА-ТРИАГОЛНИК RPC-2SD-UNI, RELPOL

2.247 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-8A(AC-1,240V AC ),8A(DC-1,24V DC ) ;
НОМИНАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-250 V AC ИЛИ 24 V DC;
НОМИНАЛЕН НАПОН НА ШПУЛНАТА-(12-240) V AC/DC;
БРОЈ НА ФУНКЦИИ-1,ЗВЕЗДА-ТРИАГОЛНИК;
БРОЈ НА КОНТАКТИ-2 CO;
ДИМЕНЗИЈА-1 МОДУЛ;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(0,5-2,5)mm2

104029 Brand: