АСТРО ТАЈМЕР СО 1 КАНАЛ, 1NO/NC ,PCZ-524, F&F

4.438 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-16A(AC-1,240V AC ) ;
НОМИНАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-250 V AC;
НОМИНАЛЕН НАПОН НА ШПУЛНАТА-(24-264) V AC/DC;
БАТЕРИЈА-ДА, LITHIUM;
БРОЈ НА КОНТАКТИ-1 CO;
ФУНКЦИЈА NFC-ДА;
ДИМЕНЗИЈА-2 МОДУЛИ;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(0,5-2,5)mm2

104023 Brand: