ТАЈМЕР НЕДЕЛЕН ДИГИТАЛЕН СО 1 КАНАЛ ,1NO/NC,PCZ -521, F&F

2.738 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-16A(AC-1,240V AC ) ;
НОМИНАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-250 V AC;
НОМИНАЛЕН НАПОН НА ШПУЛНАТА-(24-264) V AC/DC;
БАТЕРИЈА-ДА, LITHIUM;
БРОЈ НА КАНАЛИ/КОНТАКТИ-1 КАНАЛ/1 CO;
ТИП-ДИГИТАЛЕН;
ФУНКЦИЈА NFC-ДА;
ДИМЕНЗИЈА-2 МОДУЛИ;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(0,5-2,5)mm2.

104020 Brand: