ТАЈМЕР НЕДЕЛЕН ДИГИТАЛЕН СО 2 КАНАЛИ ,1NO/NC,PCZ -522, F&F

3.210 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-16A(AC-1,240V AC ) ;
НОМИНАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-250 V AC;
НОМИНАЛЕН НАПОН НА ШПУЛНАТА-(24-264) V AC/DC;
БАТЕРИЈА-ДА, LITHIUM;
БРОЈ НА КАНАЛИ/КОНТАКТИ-2 КАНАЛИ/2 CO;
ТИП-ДИГИТАЛЕН;
ФУНКЦИЈА NFC-ДА;
ДИМЕНЗИЈА-2 МОДУЛИ;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(0,5-2,5)mm2

104021 Brand: