БИСТАБИЛНО РЕЛЕ 1NO/NC,BIS-411, F&F

934 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-16A(AC-1,230V AC );
НОМИНАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-(165-265) V;
БРОЈ НА КОНТАКТИ-1 CO;
ДИМЕНЗИЈА-1 МОДУЛ;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(0,5-2,5)mm2

104010 Brand: