БИСТАБИЛНО РЕЛЕ 2NO,2P,412412, LEGRAND

934 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-16A(AC-1,230V AC );
НОМИНАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-230 V AC;
БРОЈ НА КОНТАКТИ-1 CO;
ДИМЕНЗИЈА-1 МОДУЛ;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(0,5-2,5)mm2

104013 Brand: