СТЕПЕНИШЕН АВТОМАТ 1M, 412602 LEGRAND

2.116 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-16A(AC-1,230V AC );
НОМИНАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-230 V;
ВРЕМЕНСКИ ОПСЕГ-(0,5 -10)min;
БРОЈ НА КОНТАКТИ-1 NO;
ДИМЕНЗИЈА-1 МОДУЛ;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(0,5-2,5)mm2

104003 Brand: