ФОТО РЕЛЕ СО СОНДА AZ-112, F&F

1.699 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-16A(AC-1,230V AC );
НОМИНАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-230 V;
ОСЕТЛИВОТ-ПОДДЕСИВА (2-1000Lx);
БРОЈ НА КОНТАКТИ-1 NO;
ДИМЕНЗИЈА-1 МОДУЛ;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-(0,5-2,5)mm2

104006 Brand: