ФОТО РЕЛЕ МИНИ AZH-C, F&F

962 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-10A(AC-1,230V AC );
НОМИНАЛЕН РАБОТЕН НАПОН-230 V;
ОСЕТЛИВОТ-ПОДДЕСИВА (2-1000Lx);
БРОЈ НА КОНТАКТИ-1 NO;
ЗАШТИТА-IP65;
ПРИКЛУЧНИ ТЕРМИНАЛИ-3X0,75mm2

104005 Brand: