КРАЕН ПРЕКИН. ПЛАСТ.,ПОДЕСИВО ГОЛЕМО ГУМЕНО ТРКАЛО,IP65,L5K13MEL123 EMAS

722 ден

ТИП-КРАЕН ПРЕКИНУВАЧ;
МАТЕРИЈАЛ- ПЛАСТИКА;
КОНТАКТИ- 1NO+1NC;
НОМИНАЛНА СТРУЈА- 3A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-230V;
АКТУАТОР- ПРИЛАГОДЛИВО ГОЛЕМО ГУМЕНО ТРКАЛО;
ДИЈАМЕТАР НА ТРКАЛО-50mm;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP65;

127000 Brand: