КРАЕН ПРЕКИН. ПЛАСТ.,ФИКСНО МЕТАЛНО ТРКАЛО,IP65,L5K13MUM331 EMAS

525 ден

ТИП-КРАЕН ПРЕКИНУВАЧ;
МАТЕРИЈАЛ- ПЛАСТИКА;
КОНТАКТИ- 1NO+1NC;
НОМИНАЛНА СТРУЈА- 3A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-230V;
АКТУАТОР- ФИКСНО ТРКАЛО-МЕТАЛНО;
ДИЈАМЕТАР НА ТРКАЛО-11mm;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP65;

127003 Brand: