КРАЕН ПРЕКИН. ПЛАСТ.,СПИРАЛНА АНТЕНА,IP65,L5K13SOM102 EMAS

547 ден

ТИП-КРАЕН ПРЕКИНУВАЧ;
МАТЕРИЈАЛ- ПЛАСТИКА;
КОНТАКТИ- 1NO+1NC;
НОМИНАЛНА СТРУЈА- 3A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-230V;
АКТУАТОР- СПИРАЛНА АНТЕНА;
ДИЈАМЕТАР НА ТРКАЛО-7mm;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP65;

127004 Brand: