КРАЕН ПРЕКИН. ПЛАСТ.,ПОДЕСИВО МЕТАЛНО ТРКАЛО,IP65,L5K13MEM123 EMAS

620 ден

ТИП-КРАЕН ПРЕКИНУВАЧ;
МАТЕРИЈАЛ- ПЛАСТИКА;
КОНТАКТИ- 1NO+1NC;
НОМИНАЛНА СТРУЈА- 3A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-230V;
АКТУАТОР- ПРИЛАГОДЛИВО ТРКАЛО-МЕТАЛНО;
ДИЈАМЕТАР НА ТРКАЛО-18mm;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP65;

127001 Brand: