КРАЕН ПРЕКИН. ПЛАСТ.,НАБИВАЧКО МЕТАЛНО ТРКАЛО,IP65,L5K13MIM311 EMAS

540 ден

ТИП-КРАЕН ПРЕКИНУВАЧ;
МАТЕРИЈАЛ- ПЛАСТИКА;
КОНТАКТИ- 1NO+1NC;
НОМИНАЛНА СТРУЈА- 3A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-230V;
АКТУАТОР- НАБИВАЧКО ТРКАЛО-МЕТАЛНО;
ДИЈАМЕТАР НА ТРКАЛО-14mm;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP65;

127002 Brand: