КРАЕН ПРЕКИН. МЕТАЛ.,НАБИВАЧКИ КЛИП,IP65,L51K13PUM211 EMAS

824 ден

ТИП-КРАЕН ПРЕКИНУВАЧ;
МАТЕРИЈАЛ- ПЛАСТИКА;
КОНТАКТИ- 1NO+1NC;
НОМИНАЛНА СТРУЈА- 3A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-230V;
АКТУАТОР- НАБИВАЧКИ КЛИП;
ДИЈАМЕТАР НА ТРКАЛО-10mm;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP65;

127015 Brand: