КРАЕН ПРЕКИН. МЕТАЛ.,НАБИВАЧКО МЕТАЛНО ТРКАЛО,IP65,L51K13MIM311 EMAS

861 ден

ТИП-КРАЕН ПРЕКИНУВАЧ;
МАТЕРИЈАЛ-МЕТАЛ;
КОНТАКТИ- 1NO+1NC;
НОМИНАЛНА СТРУЈА- 3A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-230V;
АКТУАТОР- НАБИВАЧКО ТРКАЛО-МЕТАЛНО;
ДИЈАМЕТАР НА ТРКАЛО-14mm;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP65;

127012 Brand: