КРАЕН ПРЕКИН. МЕТАЛ.,СПИРАЛНА АНТЕНА,IP65,L51K13SOM102 EMAS

824 ден

ТИП-КРАЕН ПРЕКИНУВАЧ;
МАТЕРИЈАЛ- МЕТАЛ;
КОНТАКТИ- 1NO+1NC;
НОМИНАЛНА СТРУЈА- 3A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-230V;
АКТУАТОР- СПИРАЛНА АНТЕНА;
ДИЈАМЕТАР НА ТРКАЛО-7mm;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP65;

127014 Brand: