КРАЕН ПРЕКИН. МЕТАЛ.,ФИКСНО МЕТАЛНО ТРКАЛО,IP65,L51K13MUM331 EMAS

890 ден

ТИП-КРАЕН ПРЕКИНУВАЧ;
МАТЕРИЈАЛ- МЕТАЛ;
КОНТАКТИ- 1NO+1NC;
НОМИНАЛНА СТРУЈА- 3A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-230V;
АКТУАТОР- ФИКСНО ТРКАЛО-МЕТАЛНО;
ДИЈАМЕТАР НА ТРКАЛО-11mm;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP65;

127013 Brand: