КРАЕН ПРЕКИН. МЕТАЛ.,ПОДЕСИВО МЕТАЛНО ТРКАЛО,IP65,L51K13MEM123 EMAS

1.006 ден

ТИП-КРАЕН ПРЕКИНУВАЧ;
МАТЕРИЈАЛ- МЕТАЛ;
КОНТАКТИ- 1NO+1NC;
НОМИНАЛНА СТРУЈА- 3A;
НОМИНАЛЕН НАПОН-230V;
АКТУАТОР- ПРИЛАГОДЛИВО МЕТАЛНО ТРКАЛО;
ДИЈАМЕТАР НА ТРКАЛО-18mm;
СТЕПЕН НА ЗАШТИТА- IP65;

127011 Brand: