КЛЕМА 5P, 32A, 0.2-4mm2, УНИВЕРЗАЛНИ, 221-415 WAGO 25пар

56 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-32 А;
НОМИНАЛЕН НАПОН-450 V AC;
МАТЕРИЈАЛ-БАКАР, ПОЛИАМИД PA66;
НАМЕНЕТА ЗА- ПОЛНИ И ЛИЦНАСТИ БАКАРНИ ПРОВОДНИЦИ;
БОЈА-ТРАНСПАРЕНТНА;
БРОЈ НА ПОЛОВИ/ПРИКЛУЧОЦИ-1P/5;
СТАНДАРД-IEC/EN 60998;
МОНТАЖА-СЛОБОДНО;
НОМИНАЛЕН ПРЕСЕК НА ПРОВОДНИК-(0,2-4)mm2;
ДИМЕНЗИИ-8,6x30x18,8mm(ВxШxД).
ПАКУВАЊЕ 25пар!

371122 Brand: