КЛЕМА 2P, 24A, 1-2.5mm2, ЗА СВЕТИЛКИ, 224-112 WAGO 100пар

21 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-24 А;
НОМИНАЛЕН НАПОН-450 V AC;
МАТЕРИЈАЛ-БАКАР, ПОЛИАМИД PA66;
НАМЕНЕТА ЗА- ПОЛНИ БАКАРНИ ПРОВОДНИЦИ;
БОЈА-БЕЛА;
БРОЈ НА ПОЛОВИ/ПРИКЛУЧОЦИ-1P/3;
СТАНДАРД-IEC/EN 60998;
МОНТАЖА-СЛОБОДНО;
НОМИНАЛЕН ПРЕСЕК НА ПРОВОДНИК-(0,5-2,5)mm2;
ДИМЕНЗИИ-15,5×9,5×20,5mm(ВxШxД).100пар!

371111 Brand: