КЛЕМА 1P, 24A, 1-2.5mm2, ЗА СВЕТИЛКИ, 224-101 WAGO 100пар

18 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-24 А;
НОМИНАЛЕН НАПОН-450 V AC;
МАТЕРИЈАЛ-БАКАР, ПОЛИАМИД PA66;
НАМЕНЕТА ЗА- ПОЛНИ БАКАРНИ ПРОВОДНИЦИ;
БОЈА-СИВА;
БРОЈ НА ПОЛОВИ/ПРИКЛУЧОЦИ-1P/2;
СТАНДАРД-IEC/EN 60998;
МОНТАЖА-СЛОБОДНО;
НОМИНАЛЕН ПРЕСЕК НА ПРОВОДНИК-(1-2,5)mm2;
ДИМЕНЗИИ-15,5x8x20,4mm(ВxШxД).100пар!

371110 Brand: