КЛЕМА 8P, 24A, 0.5-2.5mm2, ЗА ПОЛНА ЖИЦА, 2273-208 WAGO

35 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-24 А;
НОМИНАЛЕН НАПОН-450 V AC;
МАТЕРИЈАЛ-БАКАР, ПОЛИАМИД PA66;
НАМЕНЕТА ЗА- ПОЛНИ БАКАРНИ ПРОВОДНИЦИ;
БОЈА-СВЕТЛО СИВА/ТРАНСПАРЕНТНА;
БРОЈ НА ПОЛОВИ/ПРИКЛУЧОЦИ-1P/8;
СТАНДАРД-IEC/EN 60998;
МОНТАЖА-СЛОБОДНО;
НОМИНАЛЕН ПРЕСЕК НА ПРОВОДНИК-(0,5-2,5)mm2;
ДИМЕНЗИИ-10,4x18x16,7mm(ВxШxД).
пакување 50пар!

371104 Brand: