КЛЕМА 3P, 32A, 0.08-2,5mm2, УНИВЕРЗАЛНИ, 222-413 WAGO 50пар

33 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-32 А;
НОМИНАЛЕН НАПОН-450 V AC;
МАТЕРИЈАЛ-БАКАР, ПОЛИАМИД PA66;
НАМЕНЕТА ЗА-ПОЛНИ И ЛИЦНАСТИ БАКАРНИ ПРОВОДНИЦИ;
БОЈА-СИВА;
БРОЈ НА ПОЛОВИ/ПРИКЛУЧОЦИ-1P/3;
СТАНДАРД-IEC/EN 60998;
МОНТАЖА-СЛОБОДНО;
НОМИНАЛЕН ПРЕСЕК НА ПРОВОДНИК-(0,08-2,5)mm2;
ДИМЕНЗИИ-14,5x17x20,5mm(ВxШxД);
ПАКУВАЊЕ-50пар.

371124 Brand: