КЛЕМА 2P, 32A, 0.2-4mm2, УНИВЕРЗАЛНА, 221-412 WAGO 100пар

28 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-32 А;
НОМИНАЛЕН НАПОН-450 V AC;
МАТЕРИЈАЛ-БАКАР, ПОЛИАМИД PA66;
НАМЕНЕТА ЗА- ПОЛНИ И ЛИЦНАСТИ БАКАРНИ ПРОВОДНИЦИ;
БОЈА-ТРАНСПАРЕНТНА;
БРОЈ НА ПОЛОВИ/ПРИКЛУЧОЦИ-1P/2;
СТАНДАРД-IEC/EN 60998;
МОНТАЖА-СЛОБОДНО;
НОМИНАЛЕН ПРЕСЕК НА ПРОВОДНИК-(0,2-4)mm2;
ДИМЕНЗИИ-8,6×13,2×18,8mm(ВxШxД).
пакување 100пар!

371120 Brand: