КЛЕМА 2P, 32A, 0.08-2,5mm2, УНИВЕРЗАЛНИ, 222-412 WAGO 50пар

27 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-32 А;
НОМИНАЛЕН НАПОН-450 V AC;
МАТЕРИЈАЛ-БАКАР, ПОЛИАМИД PA66;
НАМЕНЕТА ЗА-ПОЛНИ И ЛИЦНАСТИ БАКАРНИ ПРОВОДНИЦИ;
БОЈА-СИВА;
БРОЈ НА ПОЛОВИ/ПРИКЛУЧОЦИ-1P/2;
СТАНДАРД-IEC/EN 60998;
МОНТАЖА-СЛОБОДНО;
НОМИНАЛЕН ПРЕСЕК НА ПРОВОДНИК-(0,08-2,5)mm2;
ДИМЕНЗИИ-12,4×14,5×20,5mm(ВxШxД)
пакување 50пар!

371123 Brand: