КАБЕЛ LiYCY 2×0.75

42 ден

СТРУЈНО ОПТЕРЕТУВАЊЕ ВО ВОЗДУХ: 12 A;
РАБОТЕН НАПОН: MAX. 250 V
НАДВОРЕШЕН ДИЈАМЕТАР: 5,6 mm;
РАДИУС НА СВИТКУВАЊЕ: 15 x ДИЈАМЕТАР НА КАБЕЛОТ;
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: -30 °C до +80 °C;
БРЕНД: FABER, DIMOULAS, HUNKA;
СТАНДАРДИ: DIN VDE 0812;
ТЕЖИНА НА КАБЕЛОТ: 62 kg/km;
ПАКУВАЊЕ: 500 m;

314100 Brand: