КЛЕМА 5P, 32A, 0.08-2,5mm2, УНИВЕРЗАЛНА, 222-415 WAGO 40пар

53 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-32 А;
НОМИНАЛЕН НАПОН-450 V AC;
МАТЕРИЈАЛ-БАКАР, ПОЛИАМИД PA66;
НАМЕНЕТА ЗА-ПОЛНИ И ЛИЦНАСТИ БАКАРНИ ПРОВОДНИЦИ;
БОЈА-СИВА;
БРОЈ НА ПОЛОВИ/ПРИКЛУЧОЦИ-1P/5;
СТАНДАРД-IEC/EN 60998;
МОНТАЖА-СЛОБОДНО;
НОМИНАЛЕН ПРЕСЕК НА ПРОВОДНИК-(0,08-2,5)mm2;
ДИМЕНЗИИ-14,5×26,6×20,5mm(ВxШxД);
ПАКУВАЊЕ-40пар.

371125 Brand: