КЛЕМА 5P, 24A, 0.5-2.5mm2, ЗА ПОЛНА ЖИЦА, 2273-205 WAGO 1/100

19 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-24 А;
НОМИНАЛЕН НАПОН-450 V AC;
МАТЕРИЈАЛ-БАКАР, ПОЛИАМИД PA66;
НАМЕНЕТА ЗА- ПОЛНИ БАКАРНИ ПРОВОДНИЦИ;
БОЈА-ЖОЛТА/ТРАНСПАРЕНТНА;
БРОЈ НА ПОЛОВИ/ПРИКЛУЧОЦИ-1P/5;
СТАНДАРД-IEC/EN 60998;
МОНТАЖА-СЛОБОДНО;
НОМИНАЛЕН ПРЕСЕК НА ПРОВОДНИК-(0,5-2,5)mm2;
ДИМЕНЗИИ-5,8x22x16,7mm(ВxШxД)
пакување 100пар!.

371103 Brand: