КАБЕЛ ПАПУЧА ЗА ШТРАФЕЊЕ 50/10

156 ден

МАТЕРИЈАЛ-БАКАР;
НАМЕНЕТА ЗА-БАКАРНИ ПРОВОДНИЦИ;
НОМИНАЛЕН ПРЕСЕК НА ПРОВОДНИК-50mm2;
ТИП-ЗА ШТРАФЕЊЕ;
ДИМЕНЗИЈА НА ШТРАФ-М10;
ДИМЕНЗИИ-20x46mm(ШxД).

Опис