КАБЕЛ ПАПУЧА ЗА ШТРАФЕЊЕ 10/6

49 ден

МАТЕРИЈАЛ-БАКАР;
НАМЕНЕТА ЗА-БАКАРНИ ПРОВОДНИЦИ;
НОМИНАЛЕН ПРЕСЕК НА ПРОВОДНИК-10mm2;
ТИП-ЗА ШТРАФЕЊЕ;
ДИМЕНЗИЈА НА ШТРАФ-М6;
ДИМЕНЗИИ-17x25mm(ШxД).

Опис