КАБЕЛ ПАПУЧА ЗА ШТРАФЕЊЕ 70/10

187 ден

МАТЕРИЈАЛ-БАКАР;
НАМЕНЕТА ЗА-БАКАРНИ ПРОВОДНИЦИ;
НОМИНАЛЕН ПРЕСЕК НА ПРОВОДНИК-70mm2;
ТИП-ЗА ШТРАФЕЊЕ;
ДИМЕНЗИЈА НА ШТРАФ-М10;
ДИМЕНЗИИ-20x52mm(ШxД).

Опис