КАБЕЛ ПАПУЧА ЗА ШТРАФЕЊЕ 16/6

59 ден

МАТЕРИЈАЛ-БАКАР;
НАМЕНЕТА ЗА-БАКАРНИ ПРОВОДНИЦИ;
НОМИНАЛЕН ПРЕСЕК НА ПРОВОДНИК-16mm2;
ТИП-ЗА ШТРАФЕЊЕ;
ДИМЕНЗИЈА НА ШТРАФ-М8;
ДИМЕНЗИИ-17x30mm(ШxД).

Опис