КАБЕЛ ПАПУЧА ЗА ШТРАФЕЊЕ 25/8

77 ден

МАТЕРИЈАЛ-БАКАР;
НАМЕНЕТА ЗА-БАКАРНИ ПРОВОДНИЦИ;
НОМИНАЛЕН ПРЕСЕК НА ПРОВОДНИК-25mm2;
ТИП-ЗА ШТРАФЕЊЕ;
ДИМЕНЗИЈА НА ШТРАФ-М8;
ДИМЕНЗИИ-19x30mm(ШxД).

Опис