КАБЕЛ ПАПУЧА ЗА ШТРАФЕЊЕ 35/8

110 ден

МАТЕРИЈАЛ-БАКАР;
НАМЕНЕТА ЗА-БАКАРНИ ПРОВОДНИЦИ;
НОМИНАЛЕН ПРЕСЕК НА ПРОВОДНИК-35mm2;
ТИП-ЗА ШТРАФЕЊЕ;
ДИМЕНЗИЈА НА ШТРАФ-М8;
ДИМЕНЗИИ-20x37mm(ШxД).

Опис