ЈАВАЧ ЗА БАКАРНА ШИНА 5mm, (16-120)mm2, MAE 120E, MOREK

248 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-440 A ; НОМИНАЛЕН НАПОН-1000 V AC; БРОЈ НА ПОЛОВИ-1; МАТЕРИЈАЛ-ПОЦИНКУВАН ЧЕЛИК; ПРИКЛУЧОЦИ-БАКАРНИ ЖИЦИ; ВЛЕЗ-(16-120)mm2; ИЗЛЕЗ-БАКАРНА ШИНА 5 mm; ДИМЕНЗИИ-46×23,5×29(ВxШxД)mm.