ЈАВАЧ ЗА БАКАРНА ШИНА 5mm, (50-185)mm2, MAE 185E, MOREK

427 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-500 A ; НОМИНАЛЕН НАПОН-1000 V AC; БРОЈ НА ПОЛОВИ-1; МАТЕРИЈАЛ-ПОЦИНКУВАН ЧЕЛИК; ПРИКЛУЧОЦИ-БАКАРНИ ЖИЦИ; ВЛЕЗ-(50-185)mm2; ИЗЛЕЗ-БАКАРНА ШИНА 5 mm; ДИМЕНЗИИ-55x35x29(ВxШxД)mm.