ЈАВАЧ ЗА БАКАРНА ШИНА 10mm, (16-120)mm2, MAE 120E, MOREK

348 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-440 A ; НОМИНАЛЕН НАПОН-1000 V AC; БРОЈ НА ПОЛОВИ-1; МАТЕРИЈАЛ-ПОЦИНКУВАН ЧЕЛИК; ПРИКЛУЧОЦИ-БАКАРНИ ЖИЦИ; ВЛЕЗ-(16-120)mm2; ИЗЛЕЗ-БАКАРНА ШИНА 10 mm; ДИМЕНЗИИ-52×23,5×29(ВxШxД)mm.