ЈАВАЧ ЗА БАКАРНА ШИНА 10mm, (1.5-16)mm2, MAE 16E, MOREK

85 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-500 A ; НОМИНАЛЕН НАПОН-1000 V AC; БРОЈ НА ПОЛОВИ-1; МАТЕРИЈАЛ-ПОЦИНКУВАН ЧЕЛИК; ПРИКЛУЧОЦИ-БАКАРНИ ЖИЦИ; ВЛЕЗ-(1,5-16)mm2; ИЗЛЕЗ-БАКАРНА ШИНА 10 mm; ДИМЕНЗИИ-29x12x25,5(ВxШxД)mm.