ЈАВАЧ ЗА БАКАРНА ШИНА 5mm, (16-70)mm2, MAE 70E, MOREK

185 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-400 A ; НОМИНАЛЕН НАПОН-1000 V AC; БРОЈ НА ПОЛОВИ-1; МАТЕРИЈАЛ-ПОЦИНКУВАН ЧЕЛИК; ПРИКЛУЧОЦИ-БАКАРНИ ЖИЦИ; ВЛЕЗ-(16-70)mm2; ИЗЛЕЗ-БАКАРНА ШИНА 5 mm; ДИМЕНЗИИ-39×20,5×28(ВxШxД)mm.