ЈАВАЧ ЗА БАКАРНА ШИНА 10mm, (50-185)mm2, MAE 185E, MOREK

449 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-500 A ;
НОМИНАЛЕН НАПОН-1000 V AC;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-1;
МАТЕРИЈАЛ-ПОЦИНКУВАН ЧЕЛИК;
ПРИКЛУЧОЦИ-БАКАРНИ ЖИЦИ;
ВЛЕЗ-(50-185)mm2;
ИЗЛЕЗ-БАКАРНА ШИНА 10 mm;
ДИМЕНЗИИ-55x35x29(ВxШxД)mm.

Compare