АГОЛЕН ДРЖАЧ ЗА ДИН ШИНА, TS 35 H49, MMD6049B23 MOREK

70 ден

МАТЕРИЈАЛ-ЛАДНО ПОЦИНКУВАН ЛИМ;
ДИМЕНЗИИ-80x20x49mm.

Compare