РАМЕН ДРЖАЧ ЗА ДИН ШИНА, TS 35 H20mm, MOREK

68 ден

МАТЕРИЈАЛ-ЛАДНО ПОЦИНКУВАН ЛИМ; ДИМЕНЗИИ-80x20x20mm.