РАМЕН ДРЖАЧ ЗА ДИН ШИНА, TS 35 H50mm, MOREK

107 ден

МАТЕРИЈАЛ-ЛАДНО ПОЦИНКУВАН ЛИМ; ДИМЕНЗИИ-80x20x50mm.