РАМЕН ДРЖАЧ ЗА ДИН ШИНА, TS 35 H70mm, MOREK

140 ден

МАТЕРИЈАЛ-ЛАДНО ПОЦИНКУВАН ЛИМ; ДИМЕНЗИИ-80x20x70mm.