ЈАВАЧ ЗА БАК. ШИНА 50X10 ЗА ФЛЕКСИБИЛЕН БАКАР 50X(1-10)mm,MOFLEX MFC50-50, MOREK

1.963 ден

НОМИНАЛЕН НАПОН-1000 V AC; БРОЈ НА ПОЛОВИ-1; МАТЕРИЈАЛ-ПОЦИНКУВАН ЧЕЛИК; ПРИКЛУЧОЦИ-ФЛЕКСИБИЛЕН БАКАР ; ВЛЕЗ-(50×10)mm2; ИЗЛЕЗ-БАКАРНА ШИНА (50×10) mm; ДИМЕНЗИИ-49x58x77(ВxШxД)mm.