ЈАВАЧ ЗА БАКАРНА ШИНА 10mm, (95-300)mm2, MAE 300H, MOREK

2.426 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-630 A (Al/Cu);
НОМИНАЛЕН НАПОН-1000 V AC;
БРОЈ НА ПОЛОВИ-1;
МАТЕРИЈАЛ-ПОЦИНКУВАН ЧЕЛИК;
ПРИКЛУЧОЦИ-БАКАРНИ И АЛУМИНИУМСКИ ЖИЦИ;
ВЛЕЗ-(95-300)mm2;
ИЗЛЕЗ-БАКАРНА ШИНА 10 mm;
ДИМЕНЗИИ-76,5x38x57(ВxШxД)mm.

350920 Brand: