ЈАВАЧ ЗА БАКАРНА ШИНА 10mm, (10-50)mm2, MAE 50E, MOREK

119 ден

НОМИНАЛНА СТРУЈА-315 A ; НОМИНАЛЕН НАПОН-1000 V AC; БРОЈ НА ПОЛОВИ-1; МАТЕРИЈАЛ-ПОЦИНКУВАН ЧЕЛИК; ПРИКЛУЧОЦИ-БАКАРНИ ЖИЦИ; ВЛЕЗ-(10-50)mm2; ИЗЛЕЗ-БАКАРНА ШИНА 10 mm; ДИМЕНЗИИ-40×16,5×26,5(ВxШxД)mm.